Golf wedstrijd voor ondernemend Zoetermeer

18-holes wedstrijd in 18 competitieve teams

Op 12 september 2019 is Golfbaan Bentwoud het strijdtoneel voor ondernemend Zoetermeer. Maar liefst 18 business teams van 4 spelers spelen de 18-holes wedstrijd volgens ‘The Best Ball, Florascramble’. Tot op heden werd de wedstrijd volgens de vorm individueel strokeplay gespeeld. Deze vorm duurde meestal erg lang (6,5 uur) en droeg niet op de beste manier bij aan het netwerken. Floravontuur presenteert nu een eigen variant, ‘The best ball, Florascramble’, een teamwedstrijd zonder de vreemde beperkingen van een Texas Scramble. Insiders weten dat bij deze laatste vorm de man of vrouw die de beste bal slaat de volgende bal niet mag slaan. Deze regel is niet leuk en wordt dan ook geschrapt.

Samen speel je voor de winst!

Alleen de handicapverrekening van het team houdt rekening met goede en minder goede spelers. Dus alle spelers uit het team slaan af en spelen verder vanaf de plek waar de best geslagen bal ligt tot en met het uitholen. Deze nieuwe spelvorm staat garant voor competitie, teamspirit, hoge scores, vlotte doorlooptijd en speelplezier bij zowel goede als beginnende golfers.

Showcases door ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart

De hele wedstrijd zal ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart in de baan aanwezig zijn om de teams naar ongekende hoogten te stuwen. Showcases, tips en tricks: Je zult versteld staan hoe makkelijk golf eigenlijk kan zijn.

Verzeker jezelf nu van deelname

Ken je collega’s of relaties die ook graag golfen?

Omdat we dit jaar in teamvorm de wedstrijd spelen kan je ook met je eigen business team meedoen. Je komt dan onder jouw bedrijfsvlag uit in een private flight van 4 personen. Samen speel je voor de punten en de winst. Hoe leuk is dat!?

Meld je businessteam aan

Verrassende spelelementen en grootse prijzen

Bij een groot evenement, horen grootse prijzen voor de winnaars. Naast de eerste prijs voor het team zijn er via een aantal verrassende spelelementen in de baan ook individuele prijzen te winnen. Welke dat zijn houden we nog even geheim.

Reserveer meteen je plek voor de wedstrijd

Deelname aan het toernooi is met een maximum aantal deelnemers beperkt. Omdat we een hoge opkomst verwachten raden we je aan je snel in te schrijven. Inschrijvingen worden verwerkt op basis van ‘First come, First served’. De kosten voor de wedstrijd zijn inclusief borrel/diner en bedragen 130 euro per persoon (exclusief btw). Inschrijven kan direct via onderstaand formulier.

Schrijf je direct in voor deelname

Aanhef *
Vul hieronder je exacte handicap of 'geen' in:
Inschrijven voor *Sponsor

Meer informatie

Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen op donderdag 12 september 2019. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Info sponsoring, Dick van den Bosch: 06 - 55 763 408

Info inschrijven, Jente Kamphuis: 06 - 13 647 283

 

Onze sponsors