Floravontuur Golftoernooi 2019

Compleet vernieuwd!

De 26e editie van het Floravontuur Golftoernooi is compleet vernieuwd! In samenwerking met onze gepassioneerde golfpartners Jente Kamphuis (VIP Marketing BV) en Dick van den Bosch (ex-directeur EVO) hebben we het programma van het jaarlijkse golftoernooi in een compleet nieuwe jas gestoken.

Nieuwe baan: Golfbaan Bentwoud

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op 12 september 2019 bij Golfbaan Bentwoud. Met 36-holes, ruime oefenfaciliteiten en gastvrije horeca bieden we een prachtige plek voor wedstrijd, clinic, borrel, diner, netwerken en gezelligheid.

Nieuwe spelvorm: The best ball, Florascramble

Ook wordt de spelvorm van de wedstrijd aangepast. Tot op heden werd de wedstrijd immers volgens de vorm individueel strokeplay gespeeld. Floravontuur presenteert nu een eigen variant, ‘The best ball, Florascramble. Ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart zal de hele wedstrijd in de baan aanwezig zijn om de teams naar ongekende hoogten te stuwen.

Verzeker jezelf nu van deelname

Ken je collega’s of relaties die ook graag golfen?

Omdat we dit jaar in teamvorm de wedstrijd spelen kan je ook met je eigen business team meedoen. Je komt dan onder jouw bedrijfsvlag uit in een private flight van 4 personen. Samen speel je voor de punten en de winst. Hoe leuk is dat!?

Meld je businessteam aan

Met de Clinic doe je ook mee zonder GVB

Voor spelers zonder golfhandicap hebben we dit jaar een zeer uitdagende golf clinic in petto. Onder persoonlijke begeleiding van PGA professionals zal je trainen en oefenen om daarna een echte wedstrijd op de officiële PAR 3/4 baan te spelen.

Schrijf je in voor de clinic

Private Masterclass door ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart

Sponsors worden beloond met iets bijzonders. Zij ontvangen een exclusieve ticket voor deelname aan een heuse Private Masterclass onder leiding van ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart.

Word een van de sponsoren

Mooie prijzen en spektakel in de baan

Bij een groot evenement horen ook mooie prijzen voor de winnaars en een aantal spectaculaire momenten in de baan. Die houden wij natuurlijk nog even als verrassing.

Kosten voor deelname aan het toernooi

De kosten voor de wedstrijd of clinic zijn inclusief borrel/diner en bedragen 130 euro per persoon (exclusief btw). Ook is er de mogelijkheid om uitsluitend te komen borrelen en dineren voor 80 euro per persoon (exclusief btw). De Private Masterclass is exclusief voor sponsoren.

Zo zorg je dat je erbij bent op 12 september 2019

Deelname aan het toernooi is met een maximum aantal deelnemers beperkt. Omdat we een hoge opkomst verwachten raden we je aan je snel in te schrijven. Inschrijvingen worden verwerkt op basis van ‘First come, First served’.

Meld je meteen online aan 

Onze sponsors